Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Pater Kustersweg 2 - 4 in Cadier En Keer 6267 NL

Pater Kustersweg 2 - 4

6267 NL Cadier en Keer
Vraagprijs € 850.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Te midden van het hoogwaardig landschappelijk gebied van de Keerderberg met fenomenaal uitzicht over de omliggende landbouwgronden en toch aan de rand van Maastricht, is dit een unieke locatie met de mogelijkheid om wonen en werken (maatschappelijk) te combineren. Het riante bouwvlak van ± 2.300 m2 biedt de mogelijkheid om een groot bedrijf en een bedrijfswoning te huisvesten. De vrije ligging en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1939 m²
Lees meer

Omschrijving

Te midden van het hoogwaardig landschappelijk gebied van de Keerderberg met fenomenaal uitzicht over de omliggende landbouwgronden en toch aan de rand van Maastricht, is dit een unieke locatie met de mogelijkheid om wonen en werken (maatschappelijk) te combineren. Het riante bouwvlak van ± 2.300 m2 biedt de mogelijkheid om een groot bedrijf en een bedrijfswoning te huisvesten. De vrije ligging en het schitterende uitzicht over het vrije typisch Limburgse landschap is uniek en biedt een optimale privacy.
 
De huidige bedrijfshal, in het verleden gebruikt door de nabijgelegen paters als sporthal, beschikt over een totaaloppervlakte van ± 1.791 m2. De toebehorende woning (bungalow) met een oppervlakte van ± 148 m2, is bestemd als bedrijfswoning. Het sporthal is bestemd voor maatschappelijke doeleinden van religieuze, educatieve, sociaal-medische, sociaal-maatschappelijke en culturele aard met de daarbij behorende voorzieningen.
 
Ligging:
Omringd door grond die bestemd is als agrarisch gebied heeft men een vrij zicht over de wijde omgeving met een bijzonder fraai uitzicht over Maastricht. Op minder dan 2 KM afstand gelegen tot de A2 en anderzijds de dorpskern van Cadier in Keer op fietsafstand bereikbaar.

Indeling:
 
Terrein:
De totale oppervlakte van het perceel bedraagt 15.910 m2. Voorzien van de volgende opstallen:
 
Bedrijfswoning ± 148 m2 bestaand uit:
Een zelfstandig vrijstaande woonbungalow met entree, ruime woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers.
 
Sporthal ± 1.791 m2 bestaande uit:
Entree, garderobe, gescheiden toiletgroep, kantine / restaurant (± 53 m2), keuken, kleedkamers, douches, en diverse bergruimtes met een grote open gymzaal (42,5m x 26,5m)
 
Parkeervoorziening:
Het terrein biedt de ruime mogelijkheid voor parkeren met tientallen parkeerplaatsen.
 
Bijzonderheden:
- Bijzonder ruim bouwvolume en uniek panoramisch uitzicht
- Nabijgelegen golfbaan “Rijk van Margraten”
- Op loopafstand van aansluitingen openbaar vervoer
- Vrij uitzicht richting Maastricht (Heer/Scharn)
- Bestemd als maatschappelijk doeleinde met bedrijfswoning. Alternatieve gebruiksbestemming dient nader met de gemeente Eijsden-Margraten te worden afgestemd.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 850.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1968 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1939 m² Woonoppervlakte 148 m² Perceeloppervlakte 15910 m² Vrije hoogte 900 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 100 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Vrije ligging Woonruimte Woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten matig Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 4000 m tot 5000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
1939 m²
Vrije hoogte
900 cm
Vrije overspanning
25 m
Route van naar Pater Kustersweg 2 - 4, 6267 NL Cadier En Keer
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring