Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Rijksweg 1 in Margraten 6269 AA

Rijksweg 1

6269 AA Margraten
Huurprijs € 1.350,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op een uitstekende locatie bevindt zich dit markante en volledig gerenoveerde gebouw met een vloeroppervlak van circa 140 m² en parkeergelegenheid voor 5 auto's op eigen terrein. De bestemming laat een scala aan mogelijkheden toe.

Locatie:
Gelegen op een zeer goede zichtlocatie aan het kruispunt in Margraten, gelegen aan de Rijksweg tussen Maastricht en Aken....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 236 m² In units vanaf 21 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op een uitstekende locatie bevindt zich dit markante en volledig gerenoveerde gebouw met een vloeroppervlak van circa 140 m² en parkeergelegenheid voor 5 auto's op eigen terrein. De bestemming laat een scala aan mogelijkheden toe.

Locatie:
Gelegen op een zeer goede zichtlocatie aan het kruispunt in Margraten, gelegen aan de Rijksweg tussen Maastricht en Aken. Door deze ligging passeren dagelijks meer dan 12.000 voertuigen deze locatie.

Bestemming:
De bestemming is 'dorpsvoorzieningen, geconcentreerd', waardoor o.a. detailhandel, dienstverlening, kantoren, consumentverzorgende en ambachtelijke bedrijven toegestaan zijn.

Indeling:
Via de entree aan de parkeerplaats bereikt men de ontvangstruimte (ca. 16 m²). Van hieruit is een centrale ruimte met kitchenette en toegang tot het heren- en damestoilet. Deze centrale ruimte biedt toegang tot een drietal ruimtes, maar ook de 4e ruimte is van hieruit toegankelijk te maken. Ruimte 1 (ca. 26 m²)beschikt momenteel over een 3 douche- en kleedruimtes. Deze kunnen eventueel door verhuurder worden verwijderd. Deze ruimte is door de aanwezigheid van een elektrische poort ook goed te gebruiken als opslagruimte. Ruimte 2 en 3 zijn beide ca. 21 m² groot. De 4e ruimte van ca. 29 m² is inpandig bereikbaar en heeft een eigen entree aan de Rijksweg.

Bijzonderheden:
• Het gebouw is volledig voorzien van een tegelvloer en strak gestucte muren.
• Parkeergelegenheid, alsmede op de parkeerplaats op het nabijgelegen kerkplein.
• De huurprijs is exclusief BTW.
• Aanvaarding: per direct mogelijk.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.350,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1925 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 236 m² Oppervlakte kantoorruimte 96 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 21 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
140 m²
In units vanaf
21 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
96 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Rijksweg 1, 6269 AA Margraten
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring