Boon Vastgoed Makelaardij

Rijksweg 4
6271 AE Gulpen
Tel: 043-4582122
info@boon-vastgoed.nl
Rijksweg, 6267 AG Cadier en Keer Vraagprijs € 376.000,- v.o.n.
Rijksweg in Cadier En Keer 6267 AG

Omschrijving

Aan de rand van het bruisende Maastricht met het Limburgse Heuvelland als achtertuin, biedt deze unieke, privacy rijke bouwlocatie letterlijk ‘the best of both worlds’. De projectnaam “Tussen Maas en Heuvel” is daarmee ook glashelder. De plek, daar draait het hier om! Hier bouwt u verder naar eigen wens.

Er zijn slechts twee kavels van ± 1.460 m2 beschikbaar. De bouwvlakken zijn respectievelijk 352 m2 (kavel 1) en 388 m2 (kavel 2) groot, hetgeen meer dan voldoende ruimte biedt om naar eigen ontwerp een huis van maar liefst 2.000 m3 te kunnen realiseren. Een huis dat deze bijzondere plek recht doet.

Met een grandioos uitzicht over de stad Maastricht, het karakteristieke naastgelegen klooster, de 18-holes golfbaan (het Rijk van Margraten) aan de overkant en alle recreatiegelegenheden van het heuvelland op fietsafstand, is dit de ultieme plek voor de echte levensgenieter. Ook praktische voorzieningen, zoals een winkelcentrum en een (basis-)school, vindt u op fietsafstand.

Neem contact met ons op om deze prachtige plek zelf te ervaren.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 376.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan drukke weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 1460 m²