Mijn favorieten

Aankoopservice

Zorgeloos een huis kopen

Een huis kopen doe je niet iedere dag en er komt een heleboel bij kijken. Je komt tegenover de verkoper of verkopend makelaar te staan, die in het belang van de verkopende partij handelt. Zeker in de huidige hectische woningmarkt -waarbij het aanbod van koopwoningen beperkt is en er regelmatig diverse kandidaat-kopers zijn- sta je met een aankoopmakelaar een stuk sterker. De verkopende partij weet hierdoor dat je serieus bent en daarnaast profiteer je van onze marktkennis en meer dan 20 jaar ervaring in het Heuvelland, waardoor je tegen de optimale voorwaarden het huis kunt aankopen.

 

Deskundig advies

Nadat je zelf een woning hebt bezocht waar je een positief gevoel over heeft, zullen wij de woning ook op korte termijn bezichtigen. Het is hierbij goed als je er zelf bij bent, want een 2e keer krijg je altijd nieuwe indrukken en daarnaast kan de aankoopmakelaar je wijzen op zaken die je tijdens de 1e bezichtiging over het hoofd hebt gezien. De aankoopmakelaar zal je informeren over een reële marktwaarde en adviseren over de juiste aankoopstrategie en namens jou in onderhandeling treden, zodat je het huis onder de optimale voorwaarden kunt aankopen. Denk hierbij niet alleen aan de meest optimale aankoopprijs, maar ook over roerende zaken, (achterstallig) onderhoud, erfdienstbaarheden, ontbindende voorwaarden en overdrachtsdatum.

 

Mondelinge overeenstemming, en dan….?

Je bent het eens geworden met de verkopers. Gefeliciteerd! Nu komt misschien nog wel één van de belangrijkere zaken om de hoek kijken en dat is dat alle afspraken goed op papier komen te staan. Wij checken de koopovereenkomst of kunnen deze opstellen als er geen verkopend makelaar bij betrokken is. Ook zal de door de notaris opgestelde akte van levering gecontroleerd worden.

 

Onze aankoopservice levert meer op, dan het kost

Deze aankoopservice zal je veel zorgen wegnemen en in de meeste gevallen ook een lagere aankoopprijs bezorgen. En dit alles voor een zeer betaalbaar tarief van € 1.250,- incl. BTW*, te betalen nadat de koop een feit is.

 

Interesse in de aankoopservice, dan bel of mail naar ons kantoor via 043-458 2122 of info@boon-vastgoed.nl.

Ook als je nog niet de droomwoning hebt bezichtigd, maar wel actief op zoek bent! We kunnen je dan informeren als er een woning nieuw op de markt komt die aan je wensen voldoet.

 

*: geldig voor woningen tot € 300.000,-. Belangstelling in een duurdere woning, dan maken we graag een afspraak op maat.