Mijn favorieten

Aankoopservice

Uw droompand net voor uw neus verkocht?
Is het u pas ook overkomen? Eindelijk uw droomwoning gevonden en werd ie net voor uw neus verkocht. Jammer is dat. Op naar de volgende. Dat gebeurt u geen tweede keer. Zeker in de huidige hectische woningmarkt -waarin het aanbod van koopwoningen beperkt is en er regelmatig diverse kandidaat-kopers zijn- sta je met een aankoopmakelaar een stuk sterker. Een huis kopen doet u niet iedere dag en er komt een heleboel bij kijken. U komt tegenover de verkoper of verkopend makelaar te staan, die in het belang van de verkopende partij handelt.
 
De oplossing: de Aankoopservice
Daarom hebben wij een speciale Aankoopservice ontwikkeld. Dat betekent: actieve ondersteuning door één van onze aankoop makelaars op de specifieke momenten in het aankoop proces. De verkopende partij weet hierdoor dat u serieus bent en daarnaast profiteert u van onze marktkennis en meer dan 20 jaar ervaring in het Heuvelland. Door onze hulp kunt u veelal tegen de optimale voorwaarden het huis aankopen.
 
Hoe werkt dat?
U blijft zelf actief zoeken naar panden. Na een bezoek aan een woning waar u een positief gevoel over heeft, zullen wij de woning ook op korte termijn bezichtigen. Het is hierbij goed als u er zelf bij bent, want een 2e keer krijg je altijd nieuwe indrukken en daarnaast kan de aankoopmakelaar wijzen op zaken die tijdens de 1e bezichtiging over het hoofd zijn gezien. Onze aankoopmakelaar zal u informeren over een reële marktwaarde en adviseren over de juiste aankoopstrategie en namens u de onderhandelingen voeren, zodat het huis onder de optimale voorwaarden wordt aangekocht. Denk hierbij niet alleen aan een optimale aankoopprijs, maar ook aan roerende zaken, (achterstallig) onderhoud, erfdienstbaarheden, ontbindende voorwaarden en overdrachtsdatum.
 
Mondelinge overeenstemming, en dan….?
U bent het eens geworden met de verkopers. Gefeliciteerd! Nu komt misschien nog wel één van de belangrijkere zaken om de hoek kijken en dat is dat alle afspraken goed op papier komen te staan. Wij checken de koopovereenkomst of kunnen deze opstellen als er geen verkopend makelaar bij betrokken is. Ook zal de door de notaris opgestelde akte van levering gecontroleerd worden.
 
Onze aankoopservice levert meer op, dan het kost
Onze aankoopservice zal u veel zorgen wegnemen en in de meeste gevallen ook een lagere aankoopprijs bezorgen. En dit alles voor een zeer betaalbaar tarief, te betalen nadat de koop een feit is.
 
Wanneer mogen we voor u aan de slag?
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze aankoopservice? Bel of mail dan naar ons kantoor en vraag naar Jessica Klement of maak hiernaast uw belangstelling kenbaar.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring