Mijn favorieten

Taxaties

Taxaties: zijn er nog meer smaken?
Taxeren is een vak apart. Voor ons is het dagelijks werk. Taxaties komen in alle soorten en maten voor: aankoop taxaties voor financiering, waardebepaling ten beboeve van de verkoop, waardebepaling voor aanhuur of verhuur, etc. Onze taxateurs zijn SCVM en NRVT gecertificeerd en voeren uiteraard ook NWWI taxaties uit. Waarderingen van rijks monumenten doen we veelal met een van onze collega rentmeesters van Klement2 Rentmeesters.
 
Waar het bij taxeren echt om gaat
Taxeren is werk voor specialisten. Niet iedere taxateur kan zo maar een winkel of een boerderij taxeren. Monumentale woningen als vakwerk woningen, carréboerderijen en woningen op mooie plekken zijn onze specialiteit. Daar verzorgen we dan ook vele taxaties van. Waarom? Omdat we over vele referenties beschikken en recente transactie gegevens en daar gaat het dus om. We weten immers van onze makelaars wat in de markt gebeurt en kunnen feilloos het verschil voor u vaststellen tussen waarde en prijs….
 
Meer weten?
Wilt u meer weten over onze visie op taxeren en werkwijze? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Elk doel brengt zijn eigen waardering met zich mee, waarbij wij ook de zogenaamde subjectieve factoren tot hun recht laten komen. Rapportage vindt plaats in de vorm van een uitgebreid taxatierapport. Een taxatie heeft vaak haast; wij zijn flexibel en kunnen zeer snel leveren!

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring