Mijn favorieten

Uw woning verkopen

Verkopen doen we samen met u!
Onze klanten zijn actief bij de verkoop betrokken, begrijpen dat een goede presentatie van de woning zeer belangrijk is en werken intensief met ons samen aan het gemeenschappelijke doel: de verkoop van de woning in zo kort mogelijke tijd. Verkopen van een pand kunnen we niet alleen, dat doen we samen met u! Een goede voorbereiding is het halve werk. De basis moet gelijk goed: een presentatie met goede foto’s van een heuse fotograaf. En bij bezichtigingen bent ook u aan zet: we vragen een keurig opgeruimd huis waarin de diverse ruimten goed tot zijn recht komen. Dat verkoopt zo veel beter. Wilt u daar hulp bij? Dan bieden we Vastgoedstyling aan: een gecertificeerde styliste ontzorgt u volledig en uw woning wordt optimaal gepresenteerd.
Bezichtigingen worden tijdig vooraf aangekondigd. Terugkoppeling vindt dezelfde dag telefonisch of per mail plaats. Ja, verkopen van een huis is echt teamwork.
 
Online marketing is leidend
De snelle en digitale wereld van nu vraagt om uitstekende vindbaarheid op internet. Daar doen we dan ook alles aan. Actief gebruik van social media zit inmiddels in onze genen. Funda is nog steeds de belangrijkste zoekmachine, maar de eerste contacten met zoekers worden steeds meer via Facebook gelegd. En natuurlijk zult u ook advertenties in de gedrukte media van ons tegenkomen. Succes behalen we door de mix aan media activiteiten. We koppelen panden uiteraard ook door naar websites zoals Woonpleinlimburg.nl en Jaap.nl.
 
Wie is de koper van uw pand?
Zoekers van panden kunnen zich uiteraard bij ons inschrijven. En dat gebeurt wekelijks. We beschikken dus altijd over een lijst met potentiële gegadigden voor uw huis. Onze zoekers hebben specifiek belangstelling voor: vakwerkwoningen, monumentale panden, dorpse woningen, stadswoningen, boerderijen en bouwkavels op mooie plekjes. Onze actieve zoekers worden uiteraard als eerste over nieuw aanbod geïnformeerd.
 
Kennismaking en gratis waardebepaling
Als u overweegt om uw woning te verkopen komen we graag bij u op bezoek. We verzorgen dan een gratis waardebepaling en bespreken met u onze werkwijze en de verkoopstrategie.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring