Mijn favorieten

Uw woning verkopen

Wilt u uw woning verkopen? Zo pakken wij dat aan:

1) We zijn als makelaarskantoor actief in de omgeving Maastricht en het Heuvelland.
 
2) Wij onderhouden contact met vele woningzoekenden. Uw woning wordt bij verkoop direct onder de aandacht gebracht van deze zoekenden via een mailing met een duidelijke presentatie van uw huis.
 
3) We werken samen met ons zusterbedrijf Klement2 Rentmeesters en met makelaars die aankoopbegeleiding verzorgen, en dus ook in contact staan met woningzoekenden.
 
4) In overleg met u stellen we een mediaplan op zodat we gericht kunnen adverteren in o.a. Dagblad De Limburger en eventueel in exclusieve magazines. Uiteraard wordt uw woning ook aangemeld bij Funda.nl, Jaap.nl, Woonpleinlimburg.nl
 
5) Ons kantoor is lid van VBO Makelaar: dit betekent voor de verkoper én de aankoper een kwaliteitsgarantie. O.a. door een onafhankelijk tuchtcollege en permanente educatie voor onze makelaars.
 
6) Ons team beschikt over deskundigheid en kennis van de markt, daarnaast mag u rekenen op een persoonlijke benadering en korte lijnen. Voor het beste resultaat zetten wij ons graag in met veel overtuiging en daadkracht.
 
BEL ONS VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK: 043 458 21 22