Mijn favorieten

Makelaar Klimmen

Wilt u uw huis in Klimmen tegen de best mogelijke prijs verkopen? Heeft u als wens een van de 3.283 bewoners te worden van het mooie dorpje Klimmen aan de rand van Valkenburg. Bij Boon Vastgoed makelaar Gulpen staan wij constant klaar om u te helpen met het verkopen van uw woning of het helpen vinden van een nieuw thuis in Klimmen! Op de woningmarkt in Klimmen is niemand zo thuis, zoals dat wij dat zijn. Aantrekkelijke vraagprijzen en onze persoonlijke en heldere aanpak zorgen voor tevreden klanten.
 

Woning aankopen in Klimmen

Heeft u ondersteuning nodig bij het kopen van een huis in Klimmen? Kijk dan eens naar onze aankoopservice, waarbij we u kunnen helpen met de aankoop van uw droomhuis. Zo grijpt u nooit meer mis bij uw nieuwe toekomstige woning.
 

Huis in Klimmen verkopen

Wilt u uw woning in Klimmen verkopen tegen de beste voorwaarden? Dan nemen wij deze klus graag voor u uit handen. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld en zorgen. In de onderhandeling met potentiële kopers staan uw belangen voorop. Op deze manier realiseren wij uw verkoop!
 

Woningaanbod Klimmen

Bent u opzoek naar een koopwoning of huurwoning in Klimmen? Bekijk dan eens ons aanbod van beschikbare woningen in Klimmen. Zit uw droomhuis er niet tussen? Neem dan contact op met Boon Vastgoed en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hebben een ruim aanbod van huizen te koop in Klimmen, Gulpen, Margraten, Mechelen, Simpelveld, Valkenburg, Noorbeek en omgeving.
 

Woning taxatie Klimmen

Bent u opzoek naar een woningtaxateur in Klimmen? Dan bent u bij Boon Vastgoed aan het juiste adres. Taxaties komen in alle soorten en maten voor. Onze taxateurs zijn SCVM en NRVT gecertificeerd en voeren ook NWWI-taxaties uit. Taxaties die wij uitvoeren kunnen tevens worden gebruikt bij het proces van de hypotheekaanvraag. Wilt u uw woning in Klimmen laten taxeren? Neem dan contact op met Jarco Meertens.

Waarderingen van rijksmonumenten of bijzonder vastgoed in Klimmen is ook mogelijk. Dit doen we veelal met een van onze collega rentmeesters van Klement kwadraat.
 

Wonen in Klimmen

Waarom zou u willen wonen in Klimmen? Klimmen is een van de mooist gelegen dorpen in Zuid-Limburg. Het ligt naast het historische Valkenburg en is onderdeel van gemeente Voerendaal. Het dorp staat bekend om haar vele bergen die erg in trek zijn bij de wielrenners en wandelaars. Verder heeft klimmen een mooi kasteel, kerk en enkele andere monumentale gebouwen. Klimmen ligt in een rustige omgeving en is ideaal voor als u de stad wilt ontvluchten en vooral wilt genieten van de natuur en ruimte. Verder heeft Klimmen haar eigen basisschool, waardoor uw kinderen veilig en snel naar school kunnen.

Makelaar Klimmen

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring