Mijn favorieten

Makelaar Limburg

U bent op zoek naar een makelaar in Limburg om uw huis te laten verkopen. De verkoop van uw (t)huis is een van de belangrijkste transacties in uw leven en vindt slechts een paar keer in uw leven plaats. Bij zulke transacties is een juiste begeleiding cruciaal voor het succes. U wilt uw thuis immers enkel tegen de beste prijs en voorwaarden verkopen. Bij Boon Vastgoed makelaars in Gulpen helpen wij u om deze verkoop te verwezenlijken of vinden wij voor u de perfecte droomwoning in Limburg. Onze persoonlijke en heldere aanpak zorgt voor tevreden klanten.

 

Huis kopen in Limburg

Bent u op zoek naar assistentie bij het veilig aankopen van een huis in Limburg? Kijk dan eens naar onze aankoopservice, waarbij we u kunnen helpen met de aankoop van uw droomhuis. Op deze manier zal u niet meer misgrijpen bij uw nieuwe toekomstige woning.

 

Uw huis verkopen in Limburg

Wilt u juist uw woning in Limburg verkopen en ergens anders gaan wonen? Ook daarbij kunnen we u helpen en wij nemen deze klus graag voor u uit handen. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld en zorgen. Uw belangen staan in de onderhandeling met potentiële kopers voorop. Op deze manier kunnen wij uw verkoop realiseren.

 

Koopwoningen in Limburg

Bent u op zoek naar een koopwoning of huurwoning in Limburg? Bekijk dan eens ons aanbod van beschikbare woningen in Limburg. Zit uw droomhuis er niet tussen? Neem dan contact op met Boon Vastgoed en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hebben een ruim aanbod van huizen te koop in Limburg. Voornamelijk in de regio’s van Klimmen, Gulpen, Margraten, Mechelen, Simpelveld, Valkenburg, Noorbeek zijn wij volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Woning laten taxeren in Limburg

Wilt u een woningtaxatie laten uitvoeren in Limburg? Dan bent u bij Boon Vastgoed aan het juiste adres. Taxaties komen in alle soorten en maten voor. Onze taxateurs zijn NRVT en SCVM gecertificeerd maar voeren ook NWWI-taxaties uit. Taxaties voor het verkrijgen van een hypothecaire lening vallen ook onder onze dienstverlening. Wilt u uw woning in Limburg laten taxeren? Neem dan contact op met Jarco Meertens.

Waarderingen van rijksmonumenten of bijzonder vastgoed in Limburg is ook mogelijk. Deze worden uitgevoerd door onze partner Klement2 Rentmeesters.

 

Wonen in Limburg

Limburg staat bekend om haar natuur, mooie steden en vooral vele kleine dorpen. Daarnaast is Limburg rijk aan historische gebeurtenissen en heeft vele toeristische trekpleisters. Een ideale locatie om te wonen wanneer u aan de drukte van de Randstad wilt ontsnappen en wilt genieten van een rustigere omgeving vol met natuur, maar wel de mogelijkheid wilt hebben om verschillende uitstap mogelijkheden te hebben om de hoek.
Makelaar Limburg

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring