Mijn favorieten

Makelaar Mechelen

Bent u op zoek naar een makelaar in Mechelen om uw huis te verkopen? De verkoop van uw woning is een van de belangrijkste transacties in uw leven. Bij zulke transacties is de juiste begeleiding cruciaal voor het succes. U wilt uw huis immers enkel tegen de beste voorwaarden en prijs verkopen. Boon Vastgoed Makelaars in Gulpen helpt u graag om deze verkoop te verwezenlijken. Onze persoonlijke en jarenlange ervaring in de woningmarkt in Mechelen zorgt voor tevreden klanten.
 

Huis kopen in Mechelen

Bent u op zoek naar assistentie bij het veilig aankopen van uw droomhuis in Mechelen? Kijk dan eens naar onze aankoopservice, waarbij wij u kunnen helpen met de aankoop van uw nieuwe thuis. Op deze manier zal u niet meer misgrijpen bij uw nieuwe toekomstige woning. Daarnaast begeleiden wij u bij dit complexe proces van de zoektocht tot aan de notaris. Ook de prijsonderhandeling zullen wij namens u doen om de beste prijs te garanderen.

 

Uw huis verkopen in Mechelen

Wilt u juist uw woning in Mechelen verkopen? Gezien onze kennis van de regio en ons netwerk van woningzoekenden, kunnen wij uw woning voor u verkopen tegen de beste prijs en scherpste voorwaarden. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld en zorgen. Uw belangen staan in de onderhandeling met potentiële kopers voorop. Op deze manier kunnen wij de verkoop van uw woning garanderen.
 

Woningaanbod in Mechelen

Bent u op zoek naar een woning in Mechelen? Bekijk dan eens ons aanbod van beschikbare woningen in Mechelen. Zit uw droomhuis er niet tussen? Neem dan contact op met Boon Vastgoed en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hebben een ruim aanbod van huizen te koop in Mechelen. Voornamelijk in de regio’s van Klimmen, Gulpen, Margraten, Mechelen, Simpelveld, Valkenburg, Noorbeek zijn wij volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 

Woning laten taxeren in Mechelen

Wilt u een woningtaxatie laten uitvoeren in Mechelen? Dan bent u bij Boon Vastgoed aan het juiste adres. Taxaties komen in alle soorten en maten voor. Onze taxateurs zijn NRVT en SCVM gecertificeerd, maar voeren ook NWWI-taxaties uit. Taxaties voor het verkrijgen van een hypothecaire lening vallen ook onder onze dienstverlening. Wilt u uw woning in Mechelen laten taxeren? Neem dan contact op met Jarco Meertens.
 

Waarderingen van rijksmonumenten of bijzonder vastgoed in Mechelen is ook mogelijk. Deze worden uitgevoerd door onze partner Klement2 Rentmeesters.
 

Wonen in Mechelen

Redenen waarom u wilt wonen in Mechelen? Mechelen is omringd met verschillende bossen en ligt op ongeveer 110 meter hoogte. Door het dorp stroomt een beek genaamd de Mechelder beek. Mechelen is een heel rustig dorp zonder supermarkt of andere grote dorpswinkels. De dichtstbijzijnde supermarkten zijn gelegen in Gulpen en Epen. Die respectievelijk een reistijd hebben van 7 en 3 minuten. Wilt u even de stad in? Dan kunt u naar Aken of Maastricht reizen binnen respectievelijk 25 en 30 minuten.

Makelaar Mechelen

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring