Mijn favorieten

Makelaar Valkenburg

U bent in Valkenburg op zoek naar een makelaar om uw woning te verkopen. De verkoop van uw huis is een van de complexere transacties uit uw leven. Bij zulke transacties is een juiste begeleiding belangrijk voor een succesvolle verkoop. Uw eigen huis wilt u natuurlijk enkel tegen de beste prijs en voorwaarden verkopen. Boon Vastgoed in Gulpen (link naar home) begeleidt u om deze verkoop te verwezenlijken. Uw belangen en voorwaarden zijn voor ons altijd leidend in dit traject. Onze heldere en persoonlijke aanpak zorgt voor veel referenties in verkochte woningen en voor tevreden klanten.

 

Huis kopen Valkenburg

Wilt u graag begeleiding bij het kopen van een woning in Valkenburg? Kijk dan eens naar onze aankoopservice, waarbij wij u kunnen helpen met de zoektocht en veilige aankoop van uw droomhuis. Op deze manier grijpt u niet meer mis bij uw toekomstige woning. Daarnaast staan uw belangen als koper tijdens de verkoop voorop.

 

Woningaanbod in Valkenburg

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Valkenburg? Bekijk dan eens ons uitgebreid woningaanbod van beschikbare woningen in Valkenburg. Zit er geen huis voor u tussen? Neem dan contact op met Boon Vastgoed en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hebben een ruim aanbod van huizen te koop in Valkenburg. Zo bieden wij verschillende bijzondere woningen aan in de regio’s van Klimmen, Gulpen, Margraten, Mechelen,en Noorbeek.

 

Huis verkopen Valkenburg

Wilt u uw huis in Valkenburg verkopen tegen de beste voorwaarden en prijs? Deze klus nemen wij graag voor u uit handen. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd, maar ook zorgen en geld. Uw belangen staan in de onderhandeling met potentiële kopers altijd voorop. Op deze manier kunnen wij de verkoop voordelig realiseren.

 

Woning laten taxeren in Valkenburg

Wilt u uw woning in Valkenburg laten taxeren? Dan bent u bij Boon Vastgoed aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten taxaties aan, afhankelijk van uw doel en wensen. Onze taxateurs zijn NRVT en SCVM gecertificeerd, maar voeren ook NWWI-taxaties uit voor hypotheekverstrekkers. Wilt u uw woning in Valkenburg laten taxeren? Neem dan contact op met Jarco Meertens.

Waarderingen van rijksmonumenten of bijzonder vastgoed in Valkenburg is ook mogelijk. Deze worden uitgevoerd door onze partner Klement2 Rentmeesters.

 

Wonen in Valkenburg

Er zijn meerdere redenen om in Valkenburg te wonen, denk bijvoorbeeld aan het cultureel en historisch rijk verleden. In Valkenburg zijn vele evenementen te vinden die jaarlijks terug keren en zowel nationaal als internationaal publiek trekken. Denk hierbij aan: Amstel Gold race, Open monumenten dag, Carnaval, kerstmarkt in de grotten, Dag van kunst in Valkenburg en het terugkerende festival Pop on Top. Kortom wanneer u in Valkenburg woont, hoeft u zich nooit te vervelen. Buiten deze evenementen is Valkenburg een echte toeristenstad met veel cafés en restaurants. Kortom, bent u op zoek naar een stad met een hoog cultureel en historisch verleden? Dan is Valkenburg voor u de juiste plek. Wilt u lekker shoppen in Maastricht? Dan is Valkenburg ook ideaal. De reistijd naar Maastricht is namelijk maar 16 minuten met de auto of het openbaar vervoer.

Makelaar Valkenburg

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring