Mijn favorieten

Onze medewerkers

Boon Vastgoed Makelaardij

Jarco Meertens
Jarco Meertens
Als stagiair in 2006 bij Boon Vastgoed zijn carrière als makelaar gestart. Ervaring opgedaan bij andere makelaarskantoren. Heuvellander pur sang. Wonend in Margraten en vereningingsman. Zeer ervaren makelaar en taxateur, gedreven en professioneel. In 2015 teruggekeerd en sinds 2018 volwaardig partner van Boon Vastgoed.
Vincent Voorn
Vincent Voorn
Zoon van een makelaar en heeft makelen dus in de genen zitten. Wonend in Maastricht. Dienstverlener in hart en nieren. Aankoopmakelaar, verkopend makelaar en taxateur. Tevens assistent rentmeester bij Klement2 Rentmeesters.
Jessica Klement
Jessica Klement
Vastgoedliefhebster, woonachtig in een vakwerkhuis in een stiltegebied aan de rand van Gulpen. Vertrouwensvrouw voor veel van onze relaties. Specialisatie: aankoopmakelaardij.
Kitty Souren-Weijers
Kitty Souren-Weijers
Onze administratieve duizendpoot, geboren en getogen in het Heuvelland met een groot netwerk in ons werkgebied. Scherp in cijfers en analyses. Verzorgt de facturatie en onze boekhouding.
Frank Klement
Frank Klement
Zeer ervaren rentmeester, makelaar en taxateur. Passie voor mooie locaties en oude monumentale gebouwen. Vertrouwenspersoon voor diverse klanten.