Mijn favorieten

Onze focus


Wij zijn de makelaar van vrijstaande woningen in het Heuvelland


Wij zijn de makelaars van het Zuid-Limburgse Heuvelland. We richten ons primair op de verkoop van de betere vrijstaande woningen in de kleine kernen van het Heuvelland en Maastricht. Van Goeden Huize(n) dus! Karakteristieke woningen als vakwerkwoningen en carréboerderijen en woningen op mooie plekken zijn onze specialiteit. Heeft u een dergelijk object, dan bent u echt bij ons aan het goede adres. Ons kantoor is in februari 1996 opgericht door Mr. Franklin Boon en we beschikken dus over meer dan 20 jaar ervaring.
 
We wonen zelf ook in het Heuvelland
Wij zijn geen traditionele makelaar, maar een makelaar van deze tijd. We zijn echte liefhebbers van het Heuvelland, wonen er zelf en kunnen u er alles over vertellen. We zijn zelf namelijk fanatieke wandelaars. We kennen daarom de mooie plekjes, de restaurantjes, de wandelcafés en mooie wandel- en fietsroutes. De kenmerken van de diverse dorpen en gehuchten zijn bij ons dus goed bekend.
  
Onze werkwijze zal u aanspreken
Onze werkwijze is efficiënt en doelgericht. Afspraak = afspraak. En het belangrijkste: we zijn 7 dagen per week voor u bereikbaar. Ook in de avonduren! We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Onze aanpak: no nonsens. Onze makelaars zijn betrouwbaar, degelijk en begrijpen hoe klanten in deze tijd geholpen willen worden. Wij garanderen u een persoonlijke benadering en korte lijnen. We spannen ons maximaal in om uw pand in zo kort mogelijke tijd tegen de beste condities te verkopen.
 
Samenwerking met ons zusterbedrijf Klement2 Rentmeesters
Klement2 Rentmeesters is gespecialiseerd in landgoederen en de herbestemming van erfgoed. De rentmeesters adviseren over pacht- en erfpachtzaken, fiscaliteit, subsidies en planologische zaken. Zie ook: www.klement2.com.
 
VBO: ons kwaliteitskeurmerk
Onze makelaars zijn lid van VBO, de een na grootste makelaarsvereniging van Nederland. Dat is voor u een kwaliteitsgarantie omdat we werken volgens een gedragscode en permanente educatie verzekerd is.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring