Mijn favorieten

Taxatie Gulpen

Taxeren is een vak apart, maar voor ons is het dagelijks werk. Bij Boon Vastgoed voeren wij taxaties met verschillende doeleinden uit voor woningen en bijzonder vastgoed. Voorbeelden van de verschillenden soorten taxaties die wij uitvoeren zijn: aankooptaxaties, taxaties voor financiering van uw woning, waardebepaling ten behoeve van de verkoop, waardebepaling voor de verhuur en bank taxaties voor het verkrijgen van een hypotheek. Onze taxateurs beschikken over een SCVM en NRVT-keurmerk, zodat u zeker bent van een kwalitatieve en onderbouwde waardebepaling. Een van de taxatie modellen die wij hanteren is het model voor NWWI taxaties.
 

Taxatie voor bijzonder vastgoed in Gulpen

Daarnaast voeren wij ook waarderingen en taxaties uit voor rijksmonumenten, landgoederen en kastelen. Hierbij werken we samen met onze partner Klement² Rentmeesters.

Boon Vastgoed gelooft erin dat taxeren werk is voor specialisten en dat niet iedere taxateur zomaar een winkel of boerderij kan taxeren. Wanneer een van onze taxateurs langskomt, wordt de opname en uitvoering enkel gedaan door een erkend taxateur en geen buitendienst medewerker of stagiair. Boon Vastgoed beschikt daarnaast over veel referenties en recente transactiegegevens in de regio Gulpen.

 

Taxateur Gulpen

Wilt u een woning, bedrijfspand of monument in Gulpen laten taxeren door een ervaren en erkende taxateur? Dan kunt u dit aanvragen door contact op te nemen met Jarco Meertens van Boon Vastgoed. Hij helpt u dan graag met de verdere taxatieprocedure en zal voor u uitgebreid kunnen uitleggen welke soorten taxatierapport hij voor u kan leveren.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring