Mijn favorieten

Taxatie Heuvelland

Taxeren is het maken van een wetenschappelijk onderbouwde schatting van de waarde van een pand. Een vak apart dus, maar voor ons is het dagelijks werk. Bij Boon Vastgoed voeren wij taxaties uit met verschillende doeleinden voor woningen en bijzonder vastgoed. Voorbeelden van de verschillenden soorten taxaties die wij uitvoeren zijn: aankooptaxaties, taxaties voor financiering van uw woning, waardebepaling ten behoeve van de verkoop, waardebepaling voor de verhuur en banktaxaties voor het verkrijgen van een hypotheek. Onze taxateurs beschikken over een NRVT en SCVM-keurmerk, zodat u zeker bent van kwaliteit bij de taxatie. Een van de taxatie modellen die wij hanteren is het model voor NWWI taxatie.

 

Taxatie bijzonder vastgoed Heuvelland

Tevens voeren wij ook waarderingen en taxaties uit voor rijksmonumenten, landgoederen en kastelen. Hierbij werken we samen met onze partner Klement² Rentmeesters.

Boon Vastgoed gelooft erin dat taxeren werk is voor specialisten en dat niet iedere taxateur zomaar een winkel of boerderij kan taxeren. Wanneer een van onze taxateurs langskomt, wordt de opname en uitvoering enkel gedaan door een erkend taxateur en geen buitendienst medewerker of stagiair. Boon Vastgoed beschikt daarnaast over veel referenties en recente transactiegegevens.

 

Taxateur Heuvelland

Wilt u een woning, monument of bedrijfspand in Heuvelland laten taxeren door een ervaren en erkend taxateur? Dan kunt u dit aanvragen door contact op te nemen met Jarco Meertens van Boon Vastgoed. Hij helpt u dan graag verder met de taxatieprocedure en zal voor u uitgebreid kunnen uitleggen welke soorten taxatierapport hij voor u kan leveren.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring